Onthaal

Voorstelling van het US-Homes concept NL

In Noord-Amerika hebben meer dan 95 % van de individuele woningen een houten skelet. Door de praktijkervaring, het onderzoek en de ontwikkeling biedt de constructie met houten skelet vandaag een toptechnologische prestatie.

De aanschaf van een houten huis blijft in ons land de vrucht van een bijzondere, doordachte benaderingswijze die de apriori overschrijdt. Deze komt overeen met een echt zoeken naar comfort en welzijn. Deze aanpak voldoet aan een verlangen om zichzelf een plezier te doen en zijn zinnen te bevredigen. In een houten huis kunt u het welbehagen elke dag inademen. Het is een unieke sfeer.

Een persoon die één keer in zijn leven in een houten huis heeft gewoond, wordt automatisch een hevige voorstander van deze bouwwijze. Hout is verleidelijk : zijn textuur, zijn geur, zijn gedempte akoestiek scheppen een atmosfeer die de zinnen stimuleert. Een houten huis beschermt tegen de strengheid van de winter en de warmte van de zomer, het regelt de binnenvochtigheid en laat geen stof of stofdeeltjes vrijkomen.

Naast grote architecturale soepelheid is een huis met houten skelet polyvalent, gezond, comfortabel, stevig en duurzaam. In vergelijking met huizen in staal of in beton bieden huizen met houten skelet één van de beste ecologische balansen omdat hout wordt geproduceerd door een minder energieverslindende en minder verontreinigende industrie, wat op wereldvlak bijdraagt tot een vermindering van het energieverbruik en van de uitstoot van gassen met broeikaseffect.

Volgens meer bepaald in Oostenrijk uitgevoerde specifieke studies vermindert de aanwezigheid van hout in het bouwmilieu de pathologieën verbonden met stressverschijnselen en uitingen van agressiviteit. Omdat hout neutraal is op het niveau van de statische elektriciteit, wordt het risico van aanwezigheid van elektrisch geladen stof afgezwakt.

ZOOM +
 

Huizen met houten skelet zijn zodanig gebouwd dat ze een conforme of zelfs superieure prestatie bieden aan de bouwcodes op het vlak van mechanische weerstand, geluiddemping, brandweerstand, energierendement en duurzaamheid.

Op economisch gebied past een huis met houten skelet zich aan de financiële middelen van elke bouwer aan. De bouw ervan vereist slechts zes tot acht maanden bouwwerken, van de funderingen tot de afwerking, met minimalisering van de onvoorziene omstandigheden en hun gevolgen op de werf. Dergelijk huis is betaalbaar, het vermindert de financieringskosten en maakt een snelle bezetting door de eigenaars mogelijk.
   
 
Bij US-Homes voegen we daar nog de charme van de « New England »-architectuur en het reële comfort en de levenskwaliteit aan toe die een hoogwaardig houten huis verschaft.
Kom binnen en ontdek de unieke kwaliteiten die de US-Homes huizen onderscheiden van de overige houten huizen. Geen verzakkingsproblemen, een superieure stevigheid dank zij de assemblages met zwaluwstaart door meester-timmermannen.

En als we nu eens terugkwamen op het belangrijkste ?...
   
 
ZOOM +

 

 
2008 US-HOMES © • Designed by AZIMUTNORD